Uroczystości upamiętniające bombardowanie Sulejowa są co roku tak jak i odpust na Podklasztorzu i każdy o tym wie. Tłumaczenie, że mieszkańcy nie wiedzieli jest irracjonalne. Nie przyszli bo nie chcieli. Pod koniec panowania poprzednika też nie przychodzili. Mnie tam nie było właśnie z tego powodu.
Antoni Macierewicz jeszcze w 2017 twierdził , że "Dla Piłsudskiego Powstanie Warszawskie było symbolem i źródłem odbudowy Wojska Polskiego"
.. nigdy nie słyszałam sprostowania, więc ten człowiek nie powinien istnieć w życiu publicznym ...
Urząd zamknięty bo CO-VID a tutaj CO-VID`a nie ma i dystansu społecznego też? To jak to jest, (wojtek) w urzędzie się zamyka przed ludźmi a tutaj paraduje bez żadnych zabezpieczeń bez zachowania jakiejkolwiek odległości, dystansu społecznego od innych? Obłuda.
Na uroczystości była p.Migałowa-jeden z niewielu żyjących świadków tamtych dni.
Nikt Jej nie przywitał i nie poprosił bliżej "świty".WSTYD.
Zdjęcia z imprezy po są. Upublicznić jak się świta sulejowsko pisowska bawi za nasze podatki.
Te dzieciaki z rady miejskiej z czego się tak cieszą, że Macierewicza. mogli z bliska zobaczyć i dotknąć. Teraz to mamy radę i radnych, nie mogę...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!