metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga24.11.2010 14:41

Cytuję:
Mieszkańcy Michałowa sami wymierzają sprawiedliwość

Co robią? Głupszego tytułu nie dało się wymyślić?

00

peppe ~peppe (Gość)24.11.2010 15:21

Brawo za tytuł. Na pewno po takim znajdą się kolejni "inteligentni" którzy przyklasną idei

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)24.11.2010 15:46

"Piotrkowianin" napisał(a):
Głupszego tytułu nie dało się wymyślić?

Przed wojną w redakcjach byli goście od tytułów.Li tylko i wyłącznie.Dziennikarz pisał artykuł , a facet siedział nad tytułem, który musiał być chwytny,z biglem i jajem!

00

Mac ~Mac (Gość)24.11.2010 16:17

Zakazać mieszkańcom Michałowa i Jarost wyjeżdżania z wiosek - to nie ich drogi! Jeszcze je rozjeżdżają! Zakzać wstępu do Piotrkowa i innych miast Polski. Najwyraźniej są niespełna rozumu i należy ich odizolować

00

sklave ~sklave (Gość)24.11.2010 16:33

a gdzie policja przecież ta droga
nie jest przeznaczona dla ruchu ciężarówek
nie jest wyznaczona jako objazd
Przecież to stwarza poważne zagrożenie bezpieczeństwa dla mieszkańców.
Proszę zobaczyć ja mijają się dwa zestawy po ponad 30 ton każdy czyli takie większe tiry.
Komendantowi Policji w Piotrkowie zabrać premię i część wynagrodzenia ruszy może wreszcie te "święte krowy" ze Szkolnej

00

?? ~?? (Gość)24.11.2010 18:42

w końcu to wieś więc rzucają kamieniami...

00

Mac ~Mac (Gość)24.11.2010 19:46

"~mb~" napisał(a):
A TY "MAC" BADŹ TROSZKE MNIEJ RADYKALNY W TYCH OSĄDACH BO CHYBA MAŁĄ MASZ WIEDZE W TYM TEMACIE PISZĄC TAKIE RZECZY. POZDRAWIAM.

Wiesz co to takiego ironia?

00

Objazd ~Objazd (Gość)24.11.2010 20:26

Mi również nie podoba się to, że muszę codziennie jeździć przez Michałów i Jarosty ! Codziennie dojeżdżam do łodzi do pracy i wolał bym nie tracić 15 min i paliwa na zbędne objazdy. Ale każdy z nas chętnie będzie pomykał do Warszawy czy Katowic jak będzie nowa droga. Co do TIR-ów to ja na miejscu mieszkańców zadzwonił bym do Inspekcji Drogowej aby dopilnowali parę dni wjazdu ciężarówek w tym rejonie.

00

hm ~hm (Gość)24.11.2010 22:31

zobaczył ludzi na drodze i dodał gazu, czyżby chciał ich przejechac....?

00

P51 ~P51 (Gość)25.11.2010 08:45

"sklave" napisał(a):
Komendantowi Policji w Piotrkowie zabrać premię i część wynagrodzenia ruszy może wreszcie te "święte krowy" ze Szkolnej

Nieskromnie dodam,że już wcześniej namawiałem do takiej "akcji: ;-) ;>

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat