jestem niezwykle szczęsliwy, ze Pan strażnik cos wreszcie zauwazył , przeciez to wielki sukces SM, ze na 100 podobnych sytuacji jedną zauważył HURA HURA HURA GRATULACJE!!!
cytat]W planach Straży Miejskiej na 2015 rok jest dalsza rozbudowa systemu monitoringu[/cytat]Szkoda że w planach nie mają "samorozwiązania" ;) Prostego problemu pasożyty nie potrafią naprawić.
Trza bylo na Krzysia ch nie głosować to mozy by ich zlikwidowali a nie teraz lamentowac
Idź się przespać bo twój komentarz zasługuje na 0 opinii.
Też myślę, że taka kara by wystarczyła. Nienawidzę łobuzów i wandali, ale uważam, że kara powinna być adekwatna do przewinienia. A w Polsce to albo przesada w jedną, albo w drugą stronę...
Mają patronat Pobożnego na kolejne cztery lata. Lud w wyborach takowe miał życzenie, niestety.
Jak widać na filmie, wielkość mózgu jest lustrzanym odbiciem popełnionego czynu....
najlepszy jest ten leszczu z prawej co sie tak "wozi":)ale do ucieczki pierwszy:)
Nigdy na "krzysia ch" nie głosowałam, nie życzę sobie nawet takich podejrzeń w moją stronę ;) Lamentować mogę i będę, bo nie raz zawiodłam się na "pracy" strażników miejskich.
przeciez to normalna rzecz...Malo takich? nawet w dzien potrafia szalec. Nie maja co robic dzieciaki i tyle. bo co robic w tym Piotrkowie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!