Razem z mężem chcieliśmy wypożyczyć rower dziecięcy w czwartek ,niestety popsute koło ciekawe kiedy naprawią.
Fajna sprawa ale powiem wam jedno czekam 2 tydzie na reklamację zajeb.... Mi z konta 220 zł bo stwierdzili że rower Dzieciecy nie został oddany a tym czasem rower wypożyczony był o 18 a o 18 30 max 18 40 został oddany i wpiety w stojak wszystko zagrało piknelo rower się nie wysuwal po 22 i po 12 w nocy dostaliśmy SMS że rower jest nie oddany (rano mąż był na miejscu rower normalnie stał wpiety ) masakra jakaś ciekawe jak sprawę rozpatrza ja nie podaruj bo za 30 min jazdy zabrali mi 220 zł kupiłbym synowi nowy rowerek bo uznali że rower nie zwrócil sie
stacje powinny być przy "oszołomie", przy urzędzie na Sienkiewicza i Szkolnej, na Słowackiego przy "Krzywdzie", przy basenie na Belzackiej, przy parku na Żeromskiego, na rynku, przy rondzie Sulejowskim, przy szpitalu na Rakowskiej
A co z ścieżką rowerową I etap - Bugaj z budżetu obywatelskiego 2018 - zapomniana inwestycja oczekiwana przez mieszkańców. Pozostaje siedzieć na skarpie na psich kupach i śmieciach.
To poco tam stawiali czy to problem by zrobić jeszcze jedną ale poco :)
Zlikwidować te zawalidrogi.Najpierw ścieżki rowerowe a później te klamoty.
Tą całą chojniatekę, to zaorać!!!!!!
A rowery na deptak i koło parku na Żeromskiego
... a oni tylko mediateka i rowerki! Co za ludzie rządzą tym miastem?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!