Ja bym poszła ale nie wiem czy bendom jeździć emzetki i nie mam ogarnietej kiecki, a wszystko w moim lumpeksie już jest przebrane.
To bedzie sylwester wyborczy, bo przez wiele lat nic nie byli. Teraz nagle przed kwietniowymi wyborami?
... budżet w znakomitym stanie... Kto zabroni bogatemu bawić się nie za swoje?
sylwester w Rynku Trybunalskim, klatki schodowe, bramy i podwórka zafekowane i pełno potłuczonych butelek..
tylko w którym to roku było.. ktoś.. coś..
Wybory, wybory, wybory... i nagle okazuje się, że da się w mieście robić coś wiecej, niż sypanie kasy w Mediatekę, Słoneczko i developerkę. Co nie zmienia faktu, że nadchodzi czas, aby przewietrzyć UM, zmienić Prezydenta i całą Radę Miasta.
Pamiętam o waszych podwyżkach diet 100%,najwyzszych stawkach podatku dla mieszkańców, drogich biletach MZK (i kiepskich liniach), wysokich opłatach za śmieci, chyba najwyzszych cen wody w regionie, budowaniu dróg donikąd (Słoneczko),.. wymieniać dalej?
I tylko z tego powodu zamykają ulicę Słowackiego od godz. 17. Autobusy MZK jadące od wschodu nie będą podjeżdżały na przystanek przy dworcu. Pogratulować myślenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!