Kto pod kim dołki kopie.... Nie rozpacza się nad rozlanym mlekiem. Pełniąca obowiązki dyrektora MOK do wymiany. A ja sądziłam, że KLAN Adaszków nie ma już nic do powiedzenia w mieście. Jaka byłam naiwna.
Dlaczego państwo znęcacie się nad urzędnikami?Wiadomo już od dawna, że ryba psuje się od głowy
Patrz:
http://www.epiotrkow.pl/artykul/Piotrkow-pelniacych-obowiazki-,5100
Nie wiadomo, kiedy zostanie ogłoszony konkurs na stanowisko dyrektora. Mamy tyle pracy, że jeszcze nie zastanawiałam się, czy przystąpię do konkursu. Zobaczę, jakie będą wymagania, które trzeba będzie spełnić. Chociaż wydaje mi się, że mam spore kwalifikacje do bycia dyrektorem. Jednak... jeszcze nie wiem - mówi Liliana Adaszek.
To fragmet wypowiedzi Pani Adaszek z Tygodn. Tryb.
Ja bym radził by ta pani do konkursu nie przystępowała.Mam odmienne zdanie niż powyżej prezentowane przez p.o. dyrektora MOK. Ta osoba oddając 50 tys. zł do Ministersta jest w stanie zniszczyć całą instytucje i jej dorobek. Zupełny brak wyobraźni i odpowiedzialnosci. Za to nie grzeszy skromnoscią mówiąc w taki sposób o sobie.
Radny Platformy Obywatelskiej Paweł Ciszewski gdyby nawet nie został wybrany do rady miasta nie pozostanie bez pracy. Ot zapobiegliwość.
http://www.epiotrkow.pl/artykul/Piotrkow-pelniacych-obowiazki-,5100
Jeżeli Pan Prezydent wydaje bez namysłu:
1. 1 milion na wybudowanie murku...
2. 1,3 na projekt biblioteki..., która nigdy nie powstanie
To dlaczego Pani p.o.Dyrektor MOK L.Adaszek ma się nie wykazać oddajac 50 tys. zł do Ministerstwa. Ona też chce się zapisać w historii Piotrkowa.
Brawo Panie Prezydencie potrzeba nam takich osób na ważnych stanowiskach w miescie, prosimy o jeszcze...!
Sposób na szybką promocję
A może jest to nowa technka promocji swojej osoby?
Jeżeli by taki p.o. Dyrektor MOK załatwił 50 tys.zł to by może z jedna gazeta napisała. A tak oddaje się do Ministerstwa pieniądze i co się dzieje:
1. W Ministerstwie już znają Panią Adaszek bo jest jedyna, która oddaje pieniądze...I już ma układy, już o niej mówią na salonach....
2. O tym mówią i piszą we wszytkich piotrkowskich lokalnych mediach.Mówi cały Piotrków albo prawie cały...
Co za kreatywnosć....Gratulacje !!!
Dołączam się do życzeń!
oddali kase bo sie wlasciciel sasiedniej dzialki pewnie nie zgodzil na wejscie ekipy remontowej na jego posesje-to jedyne logiczne wytlumaczenie-jak na moje zezowate oko
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!