jeszcze jedno - tematem zjeżdżalni mogliby zająć się Panowie w Maglu - na pewno byłoby ciekawie. Następnie w OTSM po 10.5 gośćmi powinni być Prezydent Chojniak i dyrektor OSiR.
buhahaha to już ludzie na swoich działkach mają większe zjeżdżalnie!
Jaka piękna ta zjeżdżalnia.Aż mi ręce z wrażenia opadły.Dziękujemy Ci o Pobożny za ten skromny dar!
Fajne - bez złośliwości.
Na miarę możliwości i wielkość "akwenu" ;->
Otóż to!
A swoją drogą, to ciekawe - ilu z tak zjadliwie komentujących internautów pojedzie tam i będzie ze zjeżdżalni korzystać...?
Trafione w samo sedno!
Jakie to szczęście,że dyrektor taki operatywny i że Piotrków ma prawdziwą plażę z atrakcjami. :-)
szczerze - jestem bardzo negatywnie zaskoczona
słysząc zapowiedzi spodziewałam się ZJEŻDŻALNI a to....hmmmmmmmm z pewnością 40 000 nie jest warte i tyle
brak gospodarnosci
Fajna zjeżdżalnia jest w Przedborzu
http://www.przedborz.pl/component/content/article/1-ogolne/560-udany-piknik-sportowo-rekreacyjny-nad-zalewem-w-przedborzu
Szczekaja,szczekaja ale na Sloneczko szybko przyjada i te swoje ukochane dzieciaczki puszcza na zjezdzalnie...
Nie pasuje taka?Nad morze zapraszam tam jest wieksza.Pewnie lepsza ale i 5 zl jeden zjazd...Smialo prosze...Szczerze to ja bym jeszcze zrobila platna...Symbliczne 50 groszy za zjazd :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!