metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.12.2021 19:03

Cytuję:
Od dzisiejszego popołudnia 10-metrowe drzewko świąteczne zdobi piotrkowską Starówkę.

Jakie drzewko? Na zdjęciu widać jakiś choinkopodobny czubek.

121

Piotr z Piotrkowa ~Piotr z Piotrkowa (Gość)06.12.2021 20:24

Fajnie, że choinkę pan rozświetlił. W sobotę byłem z żoną na Rynku i Słowaka, wymarłe miasto... Pochodzę z PTB, kocham to miasto, ale ono od lat umiera. Młodzi wyjeżdżają za pracą. W tej kwestii nic nie robicie. Nasz "Uniwerek" też jest w rozsypce, nie jest nawet regionalnym ośrodkiem akademickim. Boli mnie, że moje ukochane miasto zwija się i ten proces postępuje od lat.

81

Bdjsjjs ~Bdjsjjs (Gość)06.12.2021 21:36

Przychodziny co rok. Fajna inicjatywa dla dzieci

83

emeryt ~emeryt (Gość)06.12.2021 21:43

Ja cię nie mogę. Wielkie WYDARZENIE na miarę obecnego prezydenta miasta Piotrkowa Tryb.

130

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)06.12.2021 21:46

"Przed nami jarmark bożonarodzeniowy" - może niech prezydent korzystając z gigantycznej podwyżki odwiedzi inne miasta, skoro tak bardzo lubi podróżować i zobaczyć jak wyglądają przedświąteczne jarmarki.

100

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)06.12.2021 21:32

Po podwyzkach pensji otwierasz lodówke a tam prezydent

130

mag ~mag (Gość)06.12.2021 22:19

Znacznie lepiej by było gdyby p. Chojniak zasadził ładną żywą choinką , która by sobie spokojnie rosła, a w sezonie świątecznym mogłaby być przyozdabiana lampkami i świecidełkami. Bo to coś co stoi w Rynku to obraża ten wiekowy majestat tego miejsca. Piękny zabytkowy Rynek zohydzony działaniami tego prezydenta. Ten murek beznadziejny teraz to sztuczne straszydło.

132

Zgrywus ~Zgrywus (Gość)06.12.2021 20:16

SUPER !!!!!
Gosia nie rób prowokacji bo u Twoich drzwi stanie załoga "G"

82

yova ~yova (Gość)07.12.2021 06:00

Covid zbierze żniwo,wszyscy bez masek,brawo !

35

Sumo ~Sumo (Gość)07.12.2021 08:09

W tym roku nie będzie degustacji potraw Świątecznych p Prezydent oraz jego świta dała sobie bagatelne podwyżki pensji ...Co obchodzą Prezydenta mieszkańcy - grunt ze ma On pełny brzuch

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat