metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anty ~anty (Gość)15.06.2011 10:56

Niestety degradacja miasta widoczna jest coraz bardziej. Ten Pociąg ma zmienioną trasę, a ile pociągów nie zatrzymuje się w Piotrkowie???
Szkoda, że władze miasta nie walczą o nasze interesy.

00

. ~. (Gość)15.06.2011 11:08

ależ informacja, jest pod wrażeniem.

00

Cami ~Cami (Gość)15.06.2011 11:38

Wow,to jak auto dobre przez wieś przejeżdża, to jest święto we wsi...

00

ja fota ~ja fota (Gość)15.06.2011 12:30

Artykuł fajny - zapewne zainteresuje jedynie pasjonatów, ale wart przeczytania - jednak jeśli chodzi o JEDNO zdjęcie tego kolorowego, ładnie opisanego pociągu - to tragedia...

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.06.2011 12:45

"ja-fota" napisał(a):
Artykuł fajny - zapewne zainteresuje jedynie pasjonatów, ale wart przeczytania - jednak jeśli chodzi o JEDNO zdjęcie tego kolorowego, ładnie opisanego pociągu - to tragedia...

Zrób lepsze. Pewnie nie wpadłeś na to, że doker o 7:57 jest w pracy, a o 21:07 jest już trochę ciemno.

00

stiuardesa ~stiuardesa (Gość)15.06.2011 12:54

A! I jeszcze nad Piotrkowem przelatują samoloty. Ale nie lądują w Piotrkowie. Też można sobie obejrzeć i westchnąć.

00

larry ~larry (Gość)15.06.2011 13:53

"stiuardesa" napisał(a):
A! I jeszcze nad Piotrkowem przelatują samoloty. Ale nie lądują w Piotrkowie. Też można sobie obejrzeć i westchnąć.

Oczywiście że można. Darujcie sobie ludzie te głupie komentarze. Tu chyba chodzi o coś całkiem innego. O ile sobie przypominam to duże i wazne samoloty nigdy w Piotrkowie nie lądowały a kolej - kiedyś była motorem napędowym tego miasta. Ba, powinna być nim dalej ale od lat nikogo w mieście nie interesuje co tędy jedzie a co nie i dlaczego. Żadnych negocjacji z PKP Intercity, nikogo nic nie obchodzi. Myślicie, że ten odnowiony niedługo dworzec (za kasę PKP, nie miasta!), przy którym coraz mniej pociągów będzie stawać, to będzie powód do dumy?

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)15.06.2011 14:22

"stiuardesa" napisał(a):

i żeby nie być gołosłowny to i ja podpowiem,że pare razy dziennie na Piotrkowem przelatuje Międzynarodowa Stacja Kosmiczna ISS
http://www.n2yo.com/

00

Aman Amanranga16.06.2011 11:17

"stiuardesa" napisał(a):
A! I jeszcze nad Piotrkowem przelatują samoloty. Ale nie lądują w Piotrkowie.

Nie zapominajcie o satelitach.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)16.06.2011 11:47

Kiedyś jak zatrzymywał się w Piotrkowie, ludzie nie wsiadali. O wizie do Austrii bowiem, można było sobie co najwyżej pomarzyć.
Dzisiaj , gdy można przekraczać granice dowolnie, o każdym czasie , też nie wsiadają... Bo pociąg się nie zatrzymuje. Ot, ironia losu : )))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat