Nie! bo kocham Piotrków tak jak mój prezydent. Chyba, że angielskiego będzie uczył nauczyciel elektryk albo jego kolega nauczyciel muzyki.
Ja nie mam międzynarodowej matury. :(
Poczułem się teraz taki głupi i nieprzydatny. :(
Smutno mi...
Tylko nauczycieli? Przecież trzeba jeszcze zorganizować biegle władających angielskim (albo "amerykańskim") plebanów (katechetów, tudzież pingwiny) do nauki religii! Przypominam, że w obecnym systemie edukacji jest to znacznie ważniejszy przedmiot (wniosek na podstawie ilości przeznaczonych nań godzin lekcyjnych) niż fizyka, chemia, biologia czy geografia.
Radni nie robią nic . Niestety ładnie się mówi gdy nadejdzie czas do wyborów a potem lizaki. Zajmij się Panie Radny prawdziwymi problemami. Najpierw chodzą zbierają głosy niby tacy mili i zainteresowani a potem cisza i nic. Pozdrawiam. Umiemy liczyć liczby na siebie.
Ma Kalisz, Tarnów, Płock hale sportowo-widowiskowe a Piotrków nie i co na to bezradny - radny, chce wyjść z Unii, chce międzynarodowej matury a wystarczy tylko węgierska. Brak słów.
Mają rację - niech najpierw znajdzie nauczycieli. Założę się, że w Piotrkowie ich nie znajdzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!