Ukraińcy za wojny byli gorsi niz niemcy ale teraz to dobrzy ludzie. Bardzo wykorzystywani w naszych zakladach pracy. Nie mozemy ich traktowac inaczej bo to normalni ludzie. Jakbyśmy pojechali do niemiec to jest tam pelno obcokrajowcow i co wtedy???
I bardzo dobrze gonić Hindusów bo za niedlugo będą czuć się jak u siebie w.......c z nimi bardzo dobrze brawo dla odważnych.
Artykuł z serii: głuchy słyszał, jak niemowa opowiadał, że ślepy widział, jak Polacy uciekali przed Ukraińcami, którzy gonili Hindusów...
ukraina wszczyna awanture bo mysla ze sa u siebie a jak dostana po glowie to zaraz policja a policja zamiast za polakami to ukraincow strone trzymają i winia naszych
Za PRL-u na posterunku milicji
- to dlaczego pan uciekał?
- ja nie uciakałem ,ja goniłem....
- kogo pan gonił?
- złodzieja
- ale przed milicją pan uciekał
- no jak mnie gonili ...to uciekałem
- k...wa zacznijmy od początku
- wział pan to z półki czy nie?
- leżało to wziołem...
Niektórym wydaje się, że wolno tak traktować i wyganiać obcokrajowców, ponieważ?... No właśnie ponieważ niektórzy są zwyczajnie beznadziejni mentalnie i bezczelni... Takie aroganckie zachowanie jednostki kładzie cień na nas wszystkich. Nieważne jest indywidualne stanowisko w kwestii migracji i podróżowania . Polska i Piotrków Trybunalski nie nie należy do kogoś prywatnie. Polak jest takim samym człowiekiem jak Hindus, Ukrainiec, Anglik czy Francuz... kultury i szacunku wymaga się od każdego bez względu na pochodzenie i narodowość... Takie zachowania świadczą tylko i wyłącznie o poziomie intelektu, a dokładnie o jego braku... Każdy ma prawo do własnego poglądu, własnych przekonań, ale każdy ma też obowiązek respektować zdanie, opinię i pogląd pozostałych z zachowaniem kultury...
To Hindusi gonili Ukraińcow a Polacy ich gonili bo chcieli ich rozdzielić a i tak bedzie wszystko na Cyganów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!