cCZY nikt z was nie pomyslal ,ilu polakow wyemigrowalo z polski czy tez naszym ma im ktos dokuczac z tego powodu ,ludzie jakich czasach wy Zyjecie ,
No cóz... jak i Polacy zagranica sa wyganiani, tak i polacy u siebie robia to samo z ludzmi innych narodowosci, uwazam "Gosciu", ze twoj wulgaryzm na nic sie zda, bo to sie tu wypowiadamy, bo kazdy z nas ma prawo do własnego zdania, a kogo lubia Polki hmmm... to juz pozostaw ich własnym zainteresowaniom.
To Hindusi gonili Ukraińcow a Polacy ich gonili bo chcieli ich rozdzielić a i tak bedzie wszystko na Cyganów.
Niektórym wydaje się, że wolno tak traktować i wyganiać obcokrajowców, ponieważ?... No właśnie ponieważ niektórzy są zwyczajnie beznadziejni mentalnie i bezczelni... Takie aroganckie zachowanie jednostki kładzie cień na nas wszystkich. Nieważne jest indywidualne stanowisko w kwestii migracji i podróżowania . Polska i Piotrków Trybunalski nie nie należy do kogoś prywatnie. Polak jest takim samym człowiekiem jak Hindus, Ukrainiec, Anglik czy Francuz... kultury i szacunku wymaga się od każdego bez względu na pochodzenie i narodowość... Takie zachowania świadczą tylko i wyłącznie o poziomie intelektu, a dokładnie o jego braku... Każdy ma prawo do własnego poglądu, własnych przekonań, ale każdy ma też obowiązek respektować zdanie, opinię i pogląd pozostałych z zachowaniem kultury...
Za PRL-u na posterunku milicji
- to dlaczego pan uciekał?
- ja nie uciakałem ,ja goniłem....
- kogo pan gonił?
- złodzieja
- ale przed milicją pan uciekał
- no jak mnie gonili ...to uciekałem
- k...wa zacznijmy od początku
- wział pan to z półki czy nie?
- leżało to wziołem...
ukraina wszczyna awanture bo mysla ze sa u siebie a jak dostana po glowie to zaraz policja a policja zamiast za polakami to ukraincow strone trzymają i winia naszych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!