pójdę w sobotę ,ale podejrzewam ,że będzie taka sama żenua co rok temu
Nie wiem co komu przeszkadza hałas z małych samolotów to już jakiś kaprys ....głośniej się słucha muzyki na słuchawkach.... Fly fest jest nudna impreza i nic ciekawego w programie nie ma zwłaszcza gwiazda sobotniego dnia mogliby się już postarać o coś lepszego
I znowu kupa grzmota ,czy w tym aeroklubie już wszyscy wszystko pokradli i nawet pomysły na coś fajnego zostały wykradzione z tych pustych głów . Wychowałem się tam jako dzieciak trochę się bawiłem w skakanie , latanie ale jak weszli złodzieje to to wszystko szlak trafił. Mieliśmy bogatą bazę sprzętową i zaplecze ,aeroklub Polski był biedniejszy, a o łódzkim nie wspomnę teraz nie ma nic .KUPA DZIADA I NIC WIĘCEJ !!!!! ,denne impreski od czasu do czasu . Lata 80/90 to było coś ,a to co teraz to …………, możliwości większe a wykonanie DO D!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!