metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibic ~kibic (Gość)30.10.2011 11:33

Gratulacje !!AKS potęga polskich zapasów!!

00

top ~top (Gość)30.10.2011 11:54

a może ktoś poda ile było uczestników w danych kategoriach.

00

stary ~stary (Gość)30.10.2011 14:44

To może teraz "Lopez" wezmiesz liczydełko i policzysz ilu na tym zdjęciu jest autentycznych kibiców ajest to tylko minimalny fragment sali Relaxu. Jezeli jestes choc w cześci facetem honoru / a tu pewności nie mam / to przeprosisz za swoje brednie wypisywane na temat MP seniorów w zapasach a zwłaszcza tych "kilku kibicach", "fatalnych nediach" itp

00

ShadyMike ShadyMikeranga30.10.2011 14:46

125 osób było kategori jest ok 7 wiec sobie policz

00

g. ~g. (Gość)30.10.2011 20:53

Michał...."znamy sie tylko z widzenia" ale troche się na zapasach znam:)Szacunek za to co zrobiłeś dla tej sekcji.Stałeś się sporą częścią tej historii której tytuł to "Piotrków - zapasy".W imieniu własnym i jak sadze wielu, wielu innych powiem Ci po prostu..DZIĘKUJEMY !!!!!

00

Lopez ~Lopez (Gość)30.10.2011 21:56

stary; mam prawo do własnej oceny MP,a ty mi tu wyjeżdżasz z honorem, co ma to wspólnego z moją oceną?Dzisiaj cały dzień szukam gdzie się rozpisuje o MP i nic. Dla mnie media to Przedląd Sportowy,Tempo, Gazeta Wyborcza,Rzeczpospolita i inne ogólnopolskie. Dla mnie lokalne media to znaczy lokalne zawody. Ilu było kibiców podał poniżej ShadyMike, łatwo policzyć.

00

stary ~stary (Gość)31.10.2011 07:48

"ShadyMike" napisał(a):
125 osób było kategori jest ok 7 wiec sobie policz

Facet, Ty naprawde jestes niekumaty."ShadyMike"podał ilość startujacych zawodników oraz ilość kategorii wagowych odpowiadając na pytanie "top" a nie podawał liczbe kibiców. Za każdym razem wychodzi z Ciebie dyletant.

00

antylopez ~antylopez (Gość)31.10.2011 08:07

Jeśli gazety lokalne z Chełma, Raciborza, Poznania, Wrocławia, Zar napiszą o zawodach to nie jest to informacja ogólnopolska? Lopez to jakiś światowiec. Rzepa ma w dupie sport pisze niewiele, a Wyborcza to co chce. PS to dziś praktycznie tylko piłka nożna. DZISIAJ LICZY SIĘ INTERNET!!!

00

adam ~adam (Gość)31.10.2011 08:07

"Lopez" napisał(a):
Dzisiaj cały dzień szukam gdzie się rozpisuje o MP i nic. Dla mnie media to Przedląd Sportowy,Tempo, Gazeta Wyborcza,Rzeczpospolita i inne ogólnopolskie.

Ha.Ha nie wiedziałem że te wymienione czasopisma wychodza w niedziele!!! A powaznie ...wystarczy wejść na strone np. Przegladu Sportowego aby oprócz wielu najświeższych wiadomości przeczytac równiez wyniki MP seniorów w zapasach w Piotrkowie.Niestety ,zapasy to nie piłka kopana, czy siatkówka o których to pisze sie na okrągło bez wzgledu na osiagane rezultaty. O zapasach wspomina sie po kilku dniach gdy juz minie euforia związana z kolejnymi spotkaniami lig.....od C klasy do ekstraklasy. A szkoda........

00

gość ~gość (Gość)31.10.2011 08:29

I o taką wizytówkę Piotrkowa walczymy, a nie jakieś piłkarki ręczne, które są szarzyzną w swojej ekstraklasowej śmiesznej lidze.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat