A może za pieniądze z kredytu wyremontują przy okazji zamknięcia ul. Wojska Polskiego kanał Strawy na Ryneczku? O ja naiwny, przecież tu jest Piotrków, tu można lepiej, bo...
Obraźliwy idelant, ildetant, ideletant, no, jak się nazywa taki egzemplarz o dobrym samopoczuciu i marnej wiedzy?
Przecież tym razem dokładnie widać kto i kiedy będzie musiał spłacać te długi i wyjazdy ekipy pobożnego,ale to nie koniec,potrzeba komisarza by dowiedzieć się całej prawdy o finansach,bo ona będzie jeszcze gorsza,i my za te wybryki nie kompetentnych urzędasów zapłacimy,bo oni już swoje portfele napchali!!!!!DO URN WYBORCZYCH CZAS PRZYSZEDŁ,PRZEGONIĆ HOŁOTĘ TAK JAK W ELBLĄGU.
Żadnej pracy wyludniające się miasto,a tylko pakowanie pieniędzy w długi których nie będzie spłacał,a głupi mieszkaniec nie zdaje sobie sprawy żeby nie innicjatywa referendalna ceny wody i ścieków były uszykowane na wysokim poziomie bo to jet rok poprzedzający wybory w którym był plan dowalenia podatków,czynszów i cen.Ale ktoś im zrobił kuku!!!!!Jeśli PiS nie zrobi tego co głosił w Elblągu to okaże się kolejną bandą.
"Daj mi kontrolę nad systemem kredytowym narodu i nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa." - Mayer Amschel Rothschild (1744-1812).
Jacek Rostowski, właśc. Jan Antony Vincent-Rostowski (ur. 30 kwietnia 1951 w Londynie). Jacek Rostowski pochodzi z rodziny polskich emigrantów. Jest wnukiem Jakuba Rothfelda.
można zastawić również mieszkańców, tyle że nie długo nie będzie już kogo.Mówcie i piszcie co chcecie ale jak tak dłużej będzie i Pan prezydent nie opamięta się z braniem kredyów, to ja współczuję tylko jego następcy. Ten dopiero będzie miał orzech do zgryzienia..
Gdzieś, w jakimś przepisie prawnym jest mowa o niegospodarności i za to podobno można trafić do pierdla.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!