Przprosi ludzi za to że ich oszkałeś bo gdy byś dbał o miszkańców to piniądze z czynszu byś iestował w majątek gminy a nie w beznadziejne murki
Ciepłownictwo jest stare ale tylko dlatego, ze Miasto nic w nie nie inwestuje, wiec za co winić MZGK? chyba tylko za to ze daje ponad 6 mln rocznie dla Miasta w postaci czynszu dzierżawnego...
Na co i z jakim skutkiem zarząd miasta przeznacza rokrocznie pieniądze od MZGK za dzierżawę urządzeń wod-kan. w wysokości 6 mln rocznie skoro mówi się że sieć ma ponad 30 lat.
Właśnie należy zadać sobie pytanie na co Miasto przeznacza tak duże pieniądze skoro nie przeznacza ich na remonty sieci?
na murek , na projekt bilbioteki i juz masz 2 mln :D
Nie wiem co inni o tym sądzą, lecz ja myślę, iż wypowiedzenie umowy spółce w której kilka lat temu wiceprezesem był obecny wiceprezydent Adam Karzewnik było tylko zemstą na załodze spółki i pretekstem bo zbliżają się wybory samorządowe i ci którzy się nie załapią do zarządu miasta i na inne kierownicze stołki muszą mieć pracę.
Przepędzić ta Prawicę Razem raz na zawsze razem z jej Guru.
Zgadzam się przepędzić obecną władzę - dosyć tych niszczycielskich i grabieżczych rządów.
Tych ludzi nawet granatem nieoderwiesz od koryta.To są ludzie bez chonoru,itylko ciemnote wciskają mieszkancom.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!