A dziś w kauflandzie babcie i dziadki chcieli się pozabijać o ziemniaki. Ponad 200 osób stało w twarz twarz. Zero przestrzegania zasad.
Latają do sklepów jak głupki biorą co popadnie.Jeszcze trochę i na śmietniku będzie lezalo.Nie mają babcie kasy a wózki pełne mało się nie wyspie.
kto normalny w tym okresie kupuje farby, telewizor, panele itd... masakra dajcie żyć ludziom Wy możecie siedzieć w domu My musimy pracować i narażać nasze zdrowie, bo nasi szefowie boją się o swój byt ...
Media expert , Komfort i inne tego typu sklepy pootwierane widać że właściciele tylko nastawieni ka kasę a nie bezpieczeństwo pracowników.
Po cholerę to wprowadzać jak większość takich sklepów to prywata, właściciele chcą kasy i tyle...pracownicy muszą narażać zdrowie
Dzisiaj na przeciwko mnie w bloku ja wiem koło Gosz 20 mniej więcej 40+ wychodzi parę osób z imprezy zadowoleni jeden się chwali że idzie jeszcze zakupić alkohol mówimy o młodzieży a reszta zostawia wiele do myślenia
W końcu można normalnie przemieścić się z jednego w drugi koniec miasta.w Carrefour dziś ok godz 19 byli tylko ludziska w wieku 60+ .żadnej młodzieży.i kto tu jest nieodpowiedzialny.nie narzekamy na dzieci tylko trzymajmy naszych starszych rodziców i dziadków w chałupach.!!!
Dlaczego ludzie wracajacy z zagranicy nie sa objeci kwarantanna tylko laza gdzie chca ???...papier jezt w spolem i aldi maka tez
zaopiekujcie sie lepiej bezdomnymi bo oni sa sami sa bezradni
Jak zawsze widać tu znawców życia i zasad nie brakuje jeden od drugiego mądrzejszy wiedza najlepsza i tak czytając te artykuły można stwierdzić że krowa która dużo ryczy mało mleka daje także znawcy życia zamiast wypisywać tu skupcie się nad sobą bo to wy śmiejecie panikę itd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!