metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dj ~dj (Gość)24.02.2023 08:28

Piotrkowianin większa liczba stypendiów i wyższa kwota Piotrcovia mniejsza liczba i niższe stypendia. Uczciwe podejście. Panowie nie musicie sie starać kasa będzie, utrzymanie nie jest konieczne.

101

... ~... (Gość)24.02.2023 08:10

Panowie walczą o utrzymanie; Panie o medal - i za to dostają dwa razy więcej... a w dodatku stypendia otrzymają nie wszystkie zawodniczki... Urzędnicy od lat chcą zniszczyć żeńską piłkę ręczną w Piotrkowie i wcale się z tym nie kryją.

110

Aneta. ~Aneta. (Gość)24.02.2023 09:47

Proponuje aby stypendia były zależne od wyniku sportowego a nie jak Panu z UM pasuje.19 zawodników, gra 7 a 14 w protokole. To 5 za podawanie piłek na treningu. Jako zespół grający o utrzymanie to stypendium 3 tys dla 14 zawodników i tyle. Dziewczyny powinny dostać wyższe bo grają o medal, zapasy też.

72

Zawistny ~Zawistny (Gość)24.02.2023 11:47

Czy ktoś może logicznie wyjaśnić dlaczego Prezydent przeznaczył dwukrotnie więcej na stypendia dla Piotrkowianina niż dla dziewczyny z Piotrcovii. Pan Prezydent od zawsze dzieli na swoich i ochłapy z pańskiego stołu na resztę. Piłka nożna w naszym mieście działa podobnie. Marcepany dla pupilów z ul. Regana a reszta czeka na ochłapy. Na szczęście koniec układów jest blisko!!!!!!!!!!!!!!

42

Piotrkowskapajeczyna ~Piotrkowskapajeczyna (Gość)24.02.2023 09:03

Ja żądam tylko jedno pytanie. Kto jest ojcem założycielem męskiej drużyny w piłce ręcznej? Jak uzyskacie odpowiedź, to wszystko będzie jasne.

63

Nojak ~Nojak (Gość)24.02.2023 10:38

Na czyjeś hobby są pieniądze a na ciepłownie nie ma?

27

Ja ~Ja (Gość)24.02.2023 13:25

Czy zawodnicy otrzymujący stypendium dajmy na to te 6 tysi moga dodatkowo pracować gdzieś na etacie czy te 6 tysi to ich jedyny dochód? Pytam z ciekawości bo jak co to wiem gdzie są przyjęcia :D a tak serio to fajnie że dostałi je szypiornisci bo lubię ten sport tylko ta hala to jest żenada a te słupy to już wogole hańba. Iść na mecz i mieć pół parkietu zasłonięte wstyd dla dyrektora

33

fan handballu ~fan handballu (Gość)24.02.2023 09:50

Ale ludzie są zawistni. Piotrków jako jedyne miasto, oprócz Lubina, ma żeńską i męską drużynę w Superlidze. I to pomimo tego, że żadna z tych drużyn nie ma sponsora tytularnego, ma jedne z najniższych budżetów z całej ligi i gra w jednej z najgorszych i najmniejszych hal z całej ligi (zwłaszcza panowie). Zamiast się cieszyć z tego, że pomimo takich trudności i słabych warunków obie drużyny grają (no niestety panowie ostatnio nieco słabiej), to piotrkowscy malkontenci już marudzą od rana. Co za miasto.

151

Mat Matranga24.02.2023 08:59

P.Pezydencie kiedy remont bloku przy Krasickiego.Sprawę trzeba poruszyć w Uwadze czy też Państwo w Państwie.

111

Jout ~Jout (Gość)24.02.2023 15:58

Za co niby za kelnerowanie

37

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat