metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość ~Gość (Gość)22.10.2012 10:41

Co mnie to interesuje przecież wiadomo, że Prezydent na kolanach załatwiał błogosławieństwo, więc musi teraz spłacać dług boży.
Lepiej zainteresować się tematem, że na wielu ulicach miasta w letnie dni światło lamp pali się całą dobę.

00

latarnik ~latarnik (Gość)22.10.2012 10:47

A mnie przeszkadza kiedy widzę jak na całej ulicy świecą wszystkie latarnie uliczne w słoneczny dzień. Czy konserwator nie zna innego sposobu na sprawdzanie tylko włączanie wszystkich latarni kosztem piotrkowskich podatników :D

00

babka ~babka (Gość)22.10.2012 10:50

A ja wolałabym aby na ulicach świeciły się te lampy, które są. Kiedyś już pisałam o tym. Proponuję redaktorom przejść się wieczorkiem i policzyć czynne lampy i tak np. na rogu Kopernika i 3 Maja świeci się jedna lampa z czterech na dużej latarni wielolampowej. Podobnie wyglądają inne skrzyżowania.

00

as ~as (Gość)22.10.2012 19:32

A ja mam odblaskowe dresy i oświetlenie mi nie potrzebne.

00

mh ~mh (Gość)23.10.2012 09:20

a może ktoś zainteresuje się dlaczego nie oświetla się fragmentu ul. Wojska Polskiego między skrzyżowaniem z Łódzką i POW Zastanawia mnie to od kilku tygodni

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat