Raz w maseczkach , raz bez - nie mogli się zdecydować czy o co chodzi ??
Propaganda straszna, ale żeby aż tak się wysilać to już przesada - wzrok co po niektórych wiele wyjaśnia
No bo te dzieci są pod specjalną ochrona.Wiec każdy się nad nimi trzęsie.Dzieci rodziców z normalnych domów sa inaczej traktowane.Jak będziesz pił będziesz menelem też Ci dadzą.Masz wybór.Albo mamusie samotne z wyboru tatusia pogoni bo ma inneg.Potem lament bo jest samotna,Państwo pomoże.
No i co takiego się stało.Teraz pomagają i dobrze,dawniej nie było pomocy wszystko musieli kupić rodzice.Te dzieci są już dość doświadczone przez los.
Ja jestem matką samotną dwójki dzieci i jakoś musiałam sobie poradzić aby dzieci miały się na czym uczyć.Niemam pomocy z opieki społecznej a rodzina zastępcza ma różne pomoce finansowe jako rodzina zastępcza dlaczego nikt nie pomyślał o matkach samotnych
Gdyby wszyscy pozamieniali się na dzieci ze swoimi sąsiadami, to formalnie mielibyśmy same rodziny zastępcze. Czy system wsparcia dla rodzin zastępczych by wtedy wydolił? ;)
https://lodz.tvp.pl/49594860/stworzyli-dom-otrzymaja-pomoc-do-rodzin-zastepczych-z-piotrkowa-tryb-trafily-laptopy
"Piotrków Trybunalski otrzymał od wojewody łódzkiego, Tobiasza Bocheńskiego, dotację na wsparcie rodzin zastępczych w czasie epidemii. Za 265 tys. złotych kupiono sprzęt komputerowy."
Ale czytelnik może zrozumieć, ze to miasto było hojne. Miasto kupiło. Ech, ta manipulacja...
a ja muszę zap. i nie stać mnie na kupienie laptopów dla dzieci. Nie ma to jak w Polsce być na opiece socjalnej, 365 dni urlopu rocznie i wszystko ci kupią. Masakra !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!