metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Do prokuratury ~Do prokuratury (Gość)06.07.2023 19:06

Trzeba być głupcem, żeby stary kredyt spłacać obecnym. Przecież stare warunki kredytowania były korzystniejsze, bo stopy były niższe.

90

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.07.2023 11:46

Wczoraj Nasze Miasto informowało o zaciągnięciu przez Miasto kredytu w wysokości 30 mln zł, jakoś na aplikacji e.piotrkow nie informuje się o tym. Dziś info o kolejnym kredycie. Dokąd będziemy spłacać niegospodarność Prezydenta Miasta i jego osobistych radnych? Dokąd będą brnąć w podwyżki opłat, zubożając nasze domowe budżety. Mamy dość takiego zarządzania miastem, wszystko jedynie z kredytów, które to my mieszkańcy musimy spłacać. Niech przyciągną biznes do tego miasta aby zasilał budżet, a nie wydawać tylko na to, co nam mieszkańcom później zostaje na utrzymaniu przez lata. Idą najprostszym sposobem.

190

Malolat ~Malolat (Gość)06.07.2023 18:09

Miasto nie zadtało zawierzone Maryji tylko KREDYTOM

71

gość ? ~gość ? (Gość)06.07.2023 21:21

Mając takie zarobki jak ma Prezydent, rada miejska i takie zasoby majątkowe /przeglądałem dane/ bez mrugnięcia okiem można brać kredyty i podnosić bez końca opłaty dla mieszkańców. Dosyć tego okradania nas mieszkańców. Kiedy to się skończy? Precz z tą nieodpowiedzialną górą. Zwykłym mieszkańcom naszego miasta żyje się coraz gorzej, coraz trudniej. Nie pozwolimy sobie wstawiać kitu, to nie te czasy kiedy ludzie przyjmowali wszystko z pochyloną głową. Mamy ludzi młodych, zdolnych i wykształconych, uczciwych i pracowitych, z otwartymi głowami, temu Prezydentowi i radzie dziękujemy. Oni już nic nowego i dobrego nie wniosą do naszego miasta. Mnie już nie nabiorą, pokażę to ja i moja rodzina w najbliższych wyborach.

90

suweren ~suweren (Gość)06.07.2023 23:04

REFERENDUM jak najbardziej uzasadnione, po tych dodatkowych informacjach.

131

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.07.2023 23:06

A światło na Kostromskiej już tydzień zgaszone, ciemności egipskie

40

emeryt ~emeryt (Gość)06.07.2023 23:15

"Powtórzę jeszcze raz. Jako Piotrków Trybunalski nie zaciągnęliśmy ani złotówki kredytu", ( Adres: https://epiotrkow.pl/news/Kto-boi-sie-wilka-do-lasu-nie-chodzi,5094). Są to słowa wypowiedziane przez Krzysztofa Chojniaka prezydenta miasta Piotrkowa Tryb., i są sprzeczne z informacją zamieszczoną w tym artykule. Zatem pytam co jest "grane".

110

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.07.2023 23:11

Co ze światłem na Kostromskiej

20

re ~re (Gość)06.07.2023 15:25

Ja też korzystam z kredytu. A jak mi się trafi lepszy, np. co jakiś czas niektóre banki mają promocje - i przyznają kredyt bez prowizji, ze znacząco obniżoną prowizją i przede wszystkim z niższymi odsetkami - to biorę, spłacam poprzedni i cieszę się mniejszymi kosztami. Myślę, że o to chodzi.

18

,,,,, ,,, ~,,,,, ,,, (Gość)07.07.2023 08:38

Zycie na kredyt to nie jest dobry pomysl.Lepiej zacisnac pasa na jakis czas i wyjsc na prosta.Ale Polak tak nie potrafi.Zastaw sie a postaw sie.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat