No i bardziej będzie zadłużone nasze miasto i znów wszystko pójdzie do góry . rządzący ogarnięcie się
Niech ludzie od referendum zapłacą za odsetki od kredytu prezydenta. Będzie dobrze niech za wszystko płaca Oni.
Przecież te kredyty prezydenta oni zrobili.
Branie kredytów na spłacanie poprzednich to zła gospodarka finansowa-to tzw.spirala zadłużenia.Smutno to widzę.
Ja ostatnio chciałam kredyt żeby kupić nowego Lanosa 19letniego i nie miałam zdolności kredytowej. No cóż moje nadgodziny w hearingu nie wystarczają na jakiekolwiek auto a nawet i na rower
Zycie na kredyt to nie jest dobry pomysl.Lepiej zacisnac pasa na jakis czas i wyjsc na prosta.Ale Polak tak nie potrafi.Zastaw sie a postaw sie.
Ja też korzystam z kredytu. A jak mi się trafi lepszy, np. co jakiś czas niektóre banki mają promocje - i przyznają kredyt bez prowizji, ze znacząco obniżoną prowizją i przede wszystkim z niższymi odsetkami - to biorę, spłacam poprzedni i cieszę się mniejszymi kosztami. Myślę, że o to chodzi.
"Powtórzę jeszcze raz. Jako Piotrków Trybunalski nie zaciągnęliśmy ani złotówki kredytu", ( Adres: https://epiotrkow.pl/news/Kto-boi-sie-wilka-do-lasu-nie-chodzi,5094). Są to słowa wypowiedziane przez Krzysztofa Chojniaka prezydenta miasta Piotrkowa Tryb., i są sprzeczne z informacją zamieszczoną w tym artykule. Zatem pytam co jest "grane".
A światło na Kostromskiej już tydzień zgaszone, ciemności egipskie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!