Przychodnia Dmowskiego - wszystko jasne. Może konsultacje społeczne z mieszkańcami czy chcą aby ktoś przekazywał ich pieniądze dla szpitala w którym się nie leczą. Lepiej przekazać je do szpitala w Bełchatowie bo tam leczy się więcej piotrkowian niż w Piotrkowie.
Mój mąż mial złamaną nogę dwie kości leżał 3 dni a jak dałam kopertę to w ciagu 5 min zostal zabrany na blokoperacyjny żenada
szpital na rakowskiej nie cieszy sie dobra opina zla diagnoza na kazdym kroku zle leczenie i wiele innych syuacji
W roku wyborczym wyjątkowo bogaty budżet ma miasto. Przebudowa ulic Sienkiewicza, Rzemieślnicza, Próchnika, pętla na wierzenach, rondo przy Polnej i Kostromskiej, skrzyżowanie Żelaznej z Roosevelta. 1 mln dla MZK, 80 tyś na szpital. Wszystko na pokaz przed wyborami.
Ludzie Boże jakie piszecie bzdury leżałam po wypadku na chirurgi opieka ekstra przemili panowie lekarze i pielęgniarki opiekowali się mną super potem chodziłam na ortopedę też byłam miło przyjmowana dziękuję i te pieniądze popieram na służbę zdrowia
Ewidentnie mają pieniądze na niepotrzebne zmiany lub musza jakos roztrwonic te, ktore powinny isc np. Na remonty ulic.
Szpital przy Rakowskiej np. mial jeden z najlepszych oddziałów ginekologicznych i noworodkowych w województwie i to nie tylko moje zdanie.
Ostatnio rodzilam w prywatnej klinice w Łodzi i nie umywala sie nawet do sal i opieki jaka byla na Rakowskiej w Piotrkowie podczas zarządów dr Jaskólskiego i Robaka.
Po co było go po niedługim czasie po remoncie, po z reszta swietnym remoncie, likwidowac?!
Niby wydajecie pieniadze na słuszne sprawy?!
Żadnych pieniędzy do tego szpitala poziom leczenia żenada lepiej w Bełchatowie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!