ciekawe ile ma lat chłopczyk 10,11.....
a ciekawe co będzie chciał na urodziny jak będzie miał 20lat...
Co do jednego jestem pewna - na pewno nie będzie to książka :/
Jak zabraknie prąda to żadna komórka czy kamera lub najwspanialszy telewizor trzyde firmy Sony nie pogra. Podobno urządzenia zasilane prądem dwa razy lepiej działają. Bez prąda nawet bułki w sklepie nie kupisz bo kasa nie działa.
... telewizor z funkcją Internet TV, dzięki temu możemy mieć dostęp do Facebooka czy też Youtuba.
Od jakiegoś czasu producenci walczący o klienta, popadli w paranoję. Zupełnie bez sensu. I szybko będą się wycofywać z takich pomysłów upychania w telewizorach Bóg jeden wie jeszcze czego. Podraża to koszt zakupu, a komu potrzebne?
Albo telewizor albo komputer!
Minął szał, wszyscy pamiętają, zegarków z melodyjkami.
Ale parę głupich rzeczy, zanim spece od TV pójdą po rozum do głowy, w telewizorze jeszcze zdążą upchnąć.
Dajmy na to, zlew. Albo sokowirówkę. Ewentualnie aparat do masażu stóp. STOP szaleństwu!
Zapomniał Pan jeszcze o miniaturyzacji. Ten telewizor z Facebookiem będziesz Pan miał na dodatek w zegarku. :D
No to już idźmy na całość!
W zegarku? A dlaczego nie w tych czipach wprowadzanych nam pod skórę?!
Jak się bawić, to się bawić! Jedna pepsi, osiem szklanek!
Świat zwariował!
"W jednym z namiotów był także kącik dla najmłodszych.
- Mnie najbardziej podobają się kamery, niedługo mam urodziny i muszę namówić rodziców na taki prezent, teraz dużo dzieci w moim wieku ma komórki, czas na więcej - mówił Jarek, jeden z oglądających."
Ojciec Jarka: - Pokaż mi swój dzienniczek szkolny z ocenami, bo stoję tutaj i czekam z pasem!
Pytasz, co będzie chciał, jako 20-latek? Czyli za 9-10 lat?
Jak to cooo?
Odpowiednik czegoś takiego, rocznik 2019 lub 2020!
Przecież nic gorszego, bo byłby obciach wśród dzieci w jego wieku!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!