ten murek ma stac!!!! zakaz rozbiurki !!! nie raz ratował ludziom zycie jak przypiliła potrzeba natury fiziologicznej...uffff
weźta i rozbierzta tą pseudo sztuke. czy wlodarze tego miasta nie widza ze to jest badziewie. gdzie tu jest sztuka?
zamiast wydawać pieniądze na bzdety trzeba było zainwestować w coś praktycznego, bardzo dobrze że wam pokazali gdzie mają jakąś wasza "sztukę"
Wy się tu murkiem przejmujecie a 300m dalej stoi dwupiętrowy wielki budynek który miał być szpitalem. Teraz służy do tego samego co ten murek. A koszty milion razy większe?
Siedzieć powinien ten, kto ten murek wybudował, a nie ten, kto na niego nasikał!
Cieszy mnie postawa wielu komentujących tu mieszkańców miasta. Bo jak można żałować czegoś tak bezsensownego i brzydkiego jak ten murek?
Ktoś miał fajny etacik... "plastyk miasta"... Dobrze, że ktoś w końcu poszedł po rozum do głowy i wygasił to stanowisko. Ciekawe ile jeszcze podobnych etatowych "smaczków" znajduje się w UM, ZDiUM, ODA, Wodociągach i innych spółkach działających w mieście.
A sam murek? Chyba nie mam duszy artysty, bo zwyczajnie mi się nie podoba coś takiego. Lepiej było w tym miejscu wsadzić drzewo. Byłoby więcej pożytku dla mieszkańców.
Sztuka dla sztuki, proszę bardzo, ale za pieniądze sztukmistrza a nie podatników.
Takie "zacne i jakże wyszukane" ozdoby tylko w Piotrkowie Trybunalskim. Tragedia po całości, nie tylko z tym murkiem ale z tym który to zatwierdził.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!