Jak tutaj żyć? Skoro rządzący nie dają o jakość życia mieszkańców. Wmawia się nam że smogu nie ma. Żadnych ptojektów dofinansowanych z UE podnoszących jakość życia. Drogi i place zabaw - bo to najbardziej widoczne. Cały UM nadaje się do przewietrzenia.
Dziadowskie powietrze ,mierna służba zdrowia,brak szans rozwoju same logistyki tzn trzeba orać .
Panie "niby" Prezydencie Chojniak,
Najniższe zarobki, najdroższe paliwo i teraz to ! I wszystko w na pierwszym miejscu w Polsce. Pora na dymisję. Bo...
W takim razie dlaczego nie ma programów profilaktyki dla mężczyzn? Ileż to dodatków, ofert w tej kategorii jest dla kobiet, a dla panów?
Koniecznie potrzebny jest Plan Ochrony Mężczyzn, panowie nie pozwolimy wam wyginąć
Buhaha najdrożej,najkrótsza długość życia, najgorsze zarobki, najgorsze autobusy. Piotrków Trybunalski powinni ogłosić najbardziej pechowym miastem w Polsce
To jest bardzo smutne ale niestety prawdziwe. Wiekszosc badan wskazuje
niestety kopalnie Bełchatów i bardzo slaba sluzbe zdrowia w Piotrkowie.
Nasz region jak i całe łódzkie to najmniejsze zarobki Piotrków widzimy jaki jest i sam zalew sulejowski . Bełchatowskie chłodnie kominy generują nam potężne chmury zawiesiny pary wodnej a to wszystko przez elektrofiltry na kominach . Ta zawiesina ma duży wpływ . Nasz region upada co tu mówić. Ostatnio byłem na weselu w Bieszczadach i tyle wódy co tam wypiłem to się sam dziwiłem a nikt pijany nie był. Jednak powietrze swoje robi. My jesteśmy w fatalnym położeniu i jeszcze by nam elektrowni atomowej w Bełchatowie trzeba to dopiero będzie katastrofa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!