Reanimację prowadził wyspecjalizowany pracownik WOPR - na stałe można go spotkać w Bronisławowie - wieśniaki: nawet nie wiecie kto nad wami czuwa. PIES.
to jakis plebiscyt, dlugo wyczekiwaliscie na taka wiadomosc?
Moją bliską osobę ratował zespół karetki podstawowej. To był pełen profesjonalizm. Jak ich obserwowałem to wolałbym, żeby mnie ratował właśnie zespół podstawowy niż specjalistyczny.
pytong takimi frajerami jak Ty powinien się zająć moderator. Rusz może swoją dupę sprzed komputera, to znajdziesz lepsze zajęcie niż komentowanie komentarza.Nie mam pretensji o to kto go wyłowił, tylko jak się nim zajęła ekipa pogotowia ratunkowego, bo widziałem
Jeśli "okres kąpielowy" będzie krótszy, to w dłuższym okresie czasu statystycznie rzecz ujmując, utonięć (średnio na sezon) będzie mniej. Konkretna data nie ma tu nic do rzeczy. 15 grudnia jest po 24 czerwca, a pewnie łatwiej się wtedy utopić niż 23 czerwca (szok termiczny, spod lodu nie wypłyniesz, itp.). Nie siej zabobonów.
Masz na myśli tę sprawę sprzed niespełna 1,5 roku - styczeń 2012? http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1301421,prokuratura-wyjasnia-okolicznosci-smierci-16-latki-ktorej,id,t.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!