Tonąc w konfliktach niszczy ich system czy własna ambicja, jedno jest pewne - szlag nas wszystkich w jednym miejscu przetnie, nie pytaj o miejsce bo na pewno wiesz gdzie...
I co? Policja nie wiedziała, co tam się dzieje? Zabrakło "ucholi", czy chęci do roboty? Nie, nie! W tym czasie likwidowali plantację konopi. Dwa krzaki w ogródku znaleźli, "bandytę" wsadzili i poszli do domu w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. I jeszcze dwóch rowerzystów po piwku ujęli. Innym powodem braku działań może być -podkreślam "m o ż e"- jakiś układ. Wy nam coś, a za to my wam też. O niekompetencji też warto wspomnieć. I co to da, że piszę? Raczej nic. Co najwyżej mogę mieć "wjazd na chatę" i wyimaginowane zarzuty. Stary jestem, to nawet mi bardzo nie zależy. Ale biorąc pod uwagę wspomniane "kompetencje", niech się sąsiad martwi. Wjazd na jego chatę z mojego powodu jest bardziej prawdopodobny. Weźcie się, bracia, do porządnej, efektywnej, operacyjnej pracy, bo nas gnojki powystrzelają.
same narkomany mefedron rządzi i wasze chore ego i honor którego nigdy nikt tam nie posiadam ogólnie w tej ekipie znam was wszystkich i cieszę się że w porę od was odbilem
Postrzelony w klatkę piersiową?! Ludzie skąd w rękach jakiegoś gościa z Moszczenica broń?... I jeszcze enigmatyczna odpowiedź policji.
I jeszcze zlikwidować sprzedaż papierosów nie legalnych ul Gazomska Wola Moszczenicka tam też taki mały cwaniaczek
Ale w Srocku też nic lepszego handelek narkotykami kwitnie na całego xd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!