Jak ktoś chce się modlić to nikt mu nie przeszkadza w domu czy w kościele,ale po co taka manifestacja.Mieszkańcy i tak mają to w "wielkim powarzaniu".
„Gdzie dwóch albo trzech gromadzi się w Moje imię, tam jestem pośród nich”
Świetnie. Módlcie się chłopy, bo wokół samo zsprzaństwi i łajdactwo. .
Jak tu wierzyć w cokolwiek jak u nas w parafii ksiądz sobie zażyczył opłaty za bierzmowanie w wysokości 100zł.Mało tego,każda koperta ma być podpisana!!Oj obije się to o kurie,telewizje itd.Zaplaciłem już tą stówę choć muszę na to fizycznie dymać dzień za free by syn w przyszłości nie miał problemów,ale wyjdzie mu bokiem pożal się Boże plebanowi.I to zbieranie ofiary na pogrzebach,ślubach gdzie wszystko z góry opłacone...ŻENADA!!!
Ten Męski Różaniec przywraca mi wiara w Boga ,w następnym 31 wezmę udział wraz z kolegami ateistami.
Za pośrednictwem serca i miłości do bliźniego o wiele łatwiej dotrzeć do Boga niż za pośrednictwem marszu z różańcem po ulicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!