Gdzie moj komentarz,nie dajecie bo pisze się prawdę,która nie jest po waszej myśli?
Sama młodzierz, nadzieja narodu. Banda nierobów i nie udaczników. Tyle i aż tyle w temacie.
Powinno się wyjaśnić i sprawdzić czemu ten portal co miesiąc wstawia artykuł że garstka podstarzałych ziomeczków z brzuchem idzie przez miasto. Ja jestem strasznie ciekawy czy to jest sponsorowana akcja. Kto kogo zna i kto jest czyim ziomkiem. Jeśli jest wszystko ok to ja chce co miesiąc artykół jak fajnie kopie w piłkę na orlikiu. I gwarantuje że nas jest więcej.
O proszę jest i tutaj nasz atencjusz człowiek ekranu Janik! Oby przed aparat? jest parcie na szklo
Piotrków jest Różańcowy, a Różaniec jest Piotrkowski. Bardzo dobrze, że w naszym mieście są ludzie odważni, z charakterem i celem w życiu. A nie tylko marudy i hejterka. Tak trzymać, Panowie różańcowi, róbcie swoje.
Czy już nic ciekawszego się nie dzieje w tym mieście że co miesiąc różaniec i różaniec
5 A gdy się modlisz, nie bądź jak obłudnicy. Oni bowiem chętnie modlą się, stojąc w synagogach i na rogach ulic, aby ludzie ich widzieli. Zaprawdę powiadam wam: Odbierają swoją nagrodę.
6 Ale ty, gdy się modlisz, wejdź do swego pokoju, zamknij drzwi i módl się do twego Ojca, który jest w ukryciu, a twój Ojciec, który widzi w ukryciu, odda ci jawnie.
7 A modląc się, nie bądźcie wielomówni jak poganie; oni bowiem sądzą, że ze względu na swoją wielomówność będą wysłuchani.
8 Nie bądźcie do nich podobni, gdyż wasz Ojciec wie, czego potrzebujecie, zanim go poprosicie.”
(Mateusza 6:5-8)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!