Panie trenerze, czasu to jest naprawdę mało, a do poprawy dużo. Motorycznie i kondycyjnie nie wszystkie są gotowe. Mecz z Kościerzyną, to nie ten sam mecz co z Koroną, już kiedyś ktoś napisał, tylko ustawienie Agaty z Moniką, daje efekt, plus do tego Paulina. Tutaj należy pochwalić Darie i Karolinę, trzymają wynik i naprawdę są klasą same w sobie. Mam nadzieję, że Pana myśl szkoleniowa wypali, ale na skrzydle, powinny grać skrzydłowe.
Co do obrony, to niektóre zawodniczki nie są filarami, a są wystawiane i jeden na jeden przegrywają w pierwszym kroku, Kludia tak ma papiery, ale musi przestać się wiązać w ataku, tylko tak jak Monika wyjść w górę i pier..... Ogólnie nie jest źle, jestem optymistą, cieszy siła rzuty i blok w obronie. Dół tabeli jest do pokonania, co z górą nie wiadomo, bo cały okres gramy z tymi samymi zespołami. Dziewczyny, wiecie co grać i jak grać, może więcej własnej inwencji i będzie jeszcze lepiej. Powodzenia.
Marszalek wyglada bardzo dobrze, 100% zgody. Widac atmosfere w zespole i dobrze przepracowany okres przygotowawczy. Powodzenia w nadchodzacym sezonie.!
Co się dzieje w piotrkowskim sporcie znowu zwycięstwo przecież to się może znudzić co na to wiecznie niezadowoleni ~goście i ~kibice
Nas, waszych kibiców cieszy każde zwycięstwo,chcielibyśmy cieszyć się wraz z wami jak najczęściej .Brawo Piotrcovia !
Zobaczymy co będzie w lidze - mam nadzieję, że dużo lepiej niż w poprzednim sezonie. Patrząc na sparingi to trener w końcu przekonał się do Pauliny Marszałek, a ta odpowiada w najlepszy możliwy sposób. Brawo Pani Paulino! Ogólnie nasze rozegranie nie wygląda źle, ba wygląda bardzo dobrze.
Ciekaw jestem jak będzie grała w lidze Ola Dronzikowska - oby jej talent dalej się rozwijał.
Kiedy do gry będzie zdolna Katarzyna Stasiak? Póki co ten transfer to ... Oby nie powtórzyła się historia z Agnieszką Tydą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!