W związku z budową Mediateki zgłaszam swa kandydaturę na Technika Obiektu.
Gdzie mam złożyć stosowne dokumenty aplikacyjne?
czytam, czytam i nie dowierzam. 99% osób tu piszących zachowuje się jak typowe Sebiksy i Karyny, co to o kulturze słowa nie słyszeli...
Prości ludzie prostych uciech potrzebują...A może obory wam wybudować?i zakończycie te prostackie komentarze
Na jednej z wyprzedaży biblioteki miejskiej kupiłem pełne wydanie Conrada(brakowało Lorda Jima). Nieco spłowiały, bez śladów użycia. Nie miał też wewnątrz żadnych znaków własności,
więc pomyślałem, że był w gabinecie kierownika i przestał się komponować z meblami.
Trafił do wyprzedaży. Czytając zimą zastanawiałem się: po co nowy budynek jak ze starego
wyprzedają Conrada?
Chojniak wie,że to jego koniec rządzenia to pomnik sobie stawia typu mediateka.
Już pisałem, ale jeszcze raz polecam książkę "Szwecja czyta. Polska czyta"
Katarzyna Tubylewicz, Agata Diduszko-Zyglewska
Pieniądze wyrzucane w błoto a puchar Polski się w Piotrkowie nie odbędzie bo zły stan murawy. Jest tyle potrzebniejszych inwestycji. Po co komu ta mediateka...chyba żeby wycieczki klasowe miały gdzie chodzić oprócz do heliosa. Żenada
Szkoły będą chodziły tam na rozkaz, żeby zrobić sztuczny tłok. Jak za komuny
hahahah medioteka dla ludu komu to w dobie internetu - mam mieszkańcom potrzeba zakładów i miejsc pracy a nie igrzyska panie prezenterze wyborcy was rozliczą przy urnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!