co robi na tej mszy burmistrz i przewodniczący rady gminy? Myślałem, że mamy państwo świeckie. Uczestniczenie w mszy świętej chyba nie leży w ich kompetencji. Może wspierają Antoniego w przyszłych wyborach? Kościół ma ogromną władze w Polsce, a do zmiany tego stanu rzeczy potrzeba jest wymiana pokoleniowa. Mamy dobra konstytucją, tylko dla nowego pokolenia. Stare pokolenie powinno odejść od władzy.
Wstyd jak mozna ksiedza Jerzego wykorzystywac do doraznych celow politycznych wstyd Macierewicz wstyd jego kierowca
Ja też bym dał medal proboszczowi Pawłowi z Łódzkiej za wspieranie sąsiada Chojniaka:D
Nie wiem kim jest ten ksiądz, ale medal z rak Maciarewicza?.?.?.?......
Żebrak jakiś.
No już przegięcie. Z tą polityką w kościele. A burmistrz Jaros niech się zdecyduje bo i platformę i pis popiera. Cwane zagranie.
Mam pytanie, co Macierewicz zrobił dla naszego regionu - z którego jest wybierany na posła przez wiele kadencji???Czy są jakieś konkrety?????
Kościelnemu nie dali medalu? Co za wstyd.Co najmniej taki sam jak medal dla ks. Gogola.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!