metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wodnik1985 wodnik1985ranga27.02.2011 18:07

Te same gemby!!!

00

fleski ~fleski (Gość)27.02.2011 20:03

Mazur być może dużo pije? ha ha. Podczas kampani wyborczej obracał się w gronie lekarzy i przedsiębiorców. Teraz obraca się w gronie rolników a za rok znów z kim innym będzie się obracał

00

MAREK ~MAREK (Gość)27.02.2011 20:28

To dobrze zazdrość...

00

Jerzy ~Jerzy (Gość)27.02.2011 20:57

Skad u was drodzy niedowartościowani krajanie tyle żółci, zawiści i nienawiści? Czemu swoje nieudacznictwo leczycie opluwaniem tych którzy zajmuja w tym społeczeństwie miejsca eksponowane? Może najpierw popatrzec na siebie w lustrze a potem jak małe kundelki podgryzac anonimowo pod stołem. Jestescie żałośni....

00

Aman Amanranga27.02.2011 23:28

"zen" napisał(a):
rewolucje to sobie róbcie, ale nie w Piotrkowie!!!

To zrobimy w całej Polsce.

00

muzol ~muzol (Gość)28.02.2011 08:04

Gratulacje Panie Marku! Zyczymy sukcesow na nowym stanowisku a przede wszystkim spokoju i cierpliwosci.

00

obserwator007 ~obserwator007 (Gość)02.03.2011 18:33

Cytuję:
W środowisku rolników obracam się od zawsze i bliskie są mi ich problemy

No i wyszło na jaw, pan M. ujawnił wkońcu i przyznał się że Piotrków Trybunalski uważa za wieś. Tak obraca się w środowisku wiejskich i w tym środowisku startował na prezydenta miasta (wsi :-)). Panie miej pan kręgosłup moralny.
[/cytat]Będę pełnił tę funkcję społecznie, bo nie mogę pracować tu i tu[cytat]
No tak a czy wogóle ten pan ma zamiar pracować, czy tylko kase brać i szykować się do kampanii wyborczej, no cóż wybory już za pasem :-) O czym świadczy już cała szopka z ta konferencją.
Panie M. poprostu żal du....e ściska

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat