<sarkazm>
Sugeruję sprawdzać każdego pijanego/pijaną. Być może w domu jest nieletnie dziecko. W ten sposób zapełnimy domy dziecka, a rodziców do pierdla.</sarkazm>
Moją matkę też byście zamknęli , gdy byłem bobasem zostawiała mnie w wózku przed blokiem i spałem sobie na swierzym powietrzu i ptaszki mi śpiewały , to nie matki są wyrodne tylko państwo i ludzie ! Pełno patoli pedzofili i zwyroli !!! Mam prawie 30 lat i mam się dobrze nikt matce nie mówił kiedy i co może jak dZiecko śpi!
"To już nie są wasze dzieci.. tylko dzieci państwowe. " - [JKM]
Z notatki wynika:
- matka nie była zbyt daleko od domu
- wyszła pomiziać się z przyjacielem
- zatrzymana, natychmiast zainteresowała się dzieckiem
- dziecko spało. 1,5 promila wydala się w moment w sytuacji zagrożenia
- dlaczego zabrano ją do aresztu, zamiast odwieźć do domu i sprawdzić, co się dzieje?
Może zamiast oskarżać matkę oskarżmy Państwo, które produkuje wódkę, ma niezły na niej zysk (akcyza) i to Państwu najbardziej zależy, aby Polacy chodzili nachlani.
Ludzie dziś muszą w tym celu mieć policyjną pałę nad głową, bo są ubezwłasnowolnieni, ale jak przychodzi czas wyborów - to nawet pijak może głosować. To jak to jest?
A Wy - Chrześcijanie - pomóżcie, zamiast rzucać się jak hieny na matkę, która sobie walnęła setę - wstyd! Porozmawiajcie z nią, że nie powinna.
Hejtować każdy idiota potrafi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!