Nie znasz starego przysłowia pszczół: "Kruk krukowi oka nie wykole"?
porzeczkowa jak była nieodśnieżona tak jest nadal dzisiaj jeździłam samochodem po mieście i stan chodników mnie przeraził nie wiem jak osoby niepełnosprawne poruszają się po naszym mieście bo po większości chodników osoby na wózkach po prostu nie mają jak przejechać osoba odpowiedzialna za ten stan powinna ponieść bardzo wysoką karę pieniężną ja sama miałam problem z przejściem w niektórych miejscach
jako PIT- wiec, podzielam Twoją opinię.
wejscie na podwórko mam zaśnieżone, nie mam jak wyjść, zapasy konserw się kończą, ale będę twardy i czekam aż odpowiednie służby mnie odkopią :D:D:D:D
więcej empatii !!!
wejscie na podwórko mam zaśnieżone, nie mam jak wyjść, zapasy konserw się kończą, ale będę twardy i czekam aż odpowiednie służby mnie odkopią :D:D:D:D
Podatki naliczać umią za działki budowlane tylko ,żeby tak odśnieżali ulice jak się należy ?A zabawy z Pszczółką za nasze pieniądze robili.Wstyd i hańba?
W magistracie widać tego powiedzenia nie znają. Nie mogą sobie sami poradzić, tylko wyciągają łapki po gotowe pieniążki w formie nowych podatków lub podwyżek już istniejących... A o reorganizacji, redukcji zbędnych stanowisk, oszczędnościach należałoby pomyśleć w pierwszej kolejności...
jest takie mądre powiedzenie "umiesz liczyć licz na siebie" i najlepiej tego się trzymajmy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!