metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
o wpisy się pojawiają ~o wpisy się pojawiają (Gość)22.02.2013 02:53

Ciekawe na jak długo.Moje i znajomych ,którzy zainteresowali się sprawą,też były usunięte.Na prośbę zainteresowanych przeczytałam artykuły
1.21-latek porwał dziecko i zostawił w oknie"
2.21-latek wychodzi na wolność
3.Rodzina Kacpra była pod nadzorem
4.Jest zarzut dla ojczyma porzuconego Kacpra.
Przeważający wydźwięk wpisów pod tymi artykułami,pokazuje obraz pracowników socjalnych,urzędników UM.Myślę,że warto podtrzymać dyskusję.Dla tych biednych dzieci,dla ludzi pozostawionych samym sobie,dla Tych,których los okrutnie doświadcza,a osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy chodzą z podniesioną głową przyklejeni butaprenem do stołków....przy okazji mogą co nieco powąchać i w głowie zaszumi....Pomoc w razie potrzeby nagłego otrzeźwienia mają na miejscu,za pieniądze podatników.Chociaż w Sulejowie w opiece czy urzędzie raczej otrzeźwienie nie nastąpi tak szybko.Tam ciągle bal trwa pod zamglonymi oczyma "specjalistów" od....manipulacji.Masz rację Al Bundy w całym wpisie,a w szczególności w "debil stara się zamieść sprawę pod dywan i zatrzeć wszelkie ślady krytykowania jego poczynań. Dalej będzie debilem, ale dla debila to już jest fakt nieistotny. W myśl zasady: nie ma śladu, nie ma problemu. A gówno prawda, bo ludzie i tak sporo wiedzą i informacje sobie inną drogą przekażą".Masz brawa i ode mnie.Pozdrawiam.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)17.02.2013 22:40

"informat" napisał(a):
Spodziewam się,że ten też "wyparuje",może pokazawszy się na chwilę i zaraz "fiku miku" wpisu nie ma.Po raz kolejny jest ujawniam fakt,że na tym forum wpisy były i....wyparowały,czyli nieprawdą jest,że "na tym forum nie ma jeszcze żadnych wpisów" i zaproszenie "dodaj komentarz" jest kpiną z czytelników.

Dokładnie o tym też tu pisałem. Zapewne znowu wszystko usuną, więc nie będę się rozpisywał. Powiem krótko, że dla mądrych ludzi każda konstruktywna krytyka jest czymś bardzo cennym, bo pozwala wyciągać wnioski na przyszłość i doskonalić się. Dla zwykłego debila KAŻDA krytyka jest tylko obelgą (nawet jeśli debil do końca jej nie pojmuje), i dlatego debil stara się za wszelką cenę ukryć fakt, że jakakolwiek krytyka pod jego adresem padła. Więc debil stara się zamieść sprawę pod dywan i zatrzeć wszelkie ślady krytykowania jego poczynań. Dalej będzie debilem, ale dla debila to już jest fakt nieistotny. W myśl zasady: nie ma śladu, nie ma problemu. A gówno prawda, bo ludzie i tak sporo wiedzą i informacje sobie inną drogą przekażą. Tylko niesmak pozostanie.

00

info-rmat ~info-rmat (Gość)17.02.2013 17:16

Doskonale zainteresowani domyślają się jak działa mechanizm moderowania i umieszczania,a raczej nieumieszczania wpisów pod artykułami,niewygodnymi dla "góry",czyli urzędników gminy Sulejów,ludzi odpowiedzialnych z tytułu wykonywanej pracy socjalnej itp.Wygląda na to,że narzędziem pracy pracownika eportalu jest jakiś przyrząd-widmo,który powoduje "wyparowywanie" wpisów pod tym artykułem.Wpisy były i "wyparowały".Spodziewam się,że ten też "wyparuje",może pokazawszy się na chwilę i zaraz "fiku miku" wpisu nie ma.Po raz kolejny jest ujawniam fakt,że na tym forum wpisy były i....wyparowały,czyli nieprawdą jest,że "na tym forum nie ma jeszcze żadnych wpisów" i zaproszenie "dodaj komentarz" jest kpiną z czytelników.Nie przywrócono wpisów,które były,ani też nie umieszczono aktualnych wpisów,z ostatnich dni.Nikt nie lubi krytyki,to zrozumiałe,ale konstruktywna krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła,wręcz przeciwnie.....I na koniec,jak się okazuje,retoryczne pytanie:"Czy WOLNOŚĆ SŁOWA dla eportalu nie jest tylko pustym sloganem?".Żałosne i żenujące.

00

bodzio bodzioranga18.02.2013 00:16

"Al-Bundy" napisał(a):
A gówno prawda, bo ludzie i tak sporo wiedzą i informacje sobie inną drogą przekażą.

Dobrze gadasz, to masz:
http://i1.ryjbuk.pl/379878415aec303670aa0d9ac7421689becaaea2/brawa-gif

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat