Czy będą pytania i odpowiedzi z tego konkursu? Jestem ciekaw czy mam szanse na minimalnie chociaż dobry wynik. Bardzo podoba mi się ten zestaw Duszpasterstwo Młodzieży(ciekawe jakiego kościoła czy wyznania - chyba świadków Jehowy?) i poseł Ostrowski(z jakiegoż to klubu jakiej partii ten człowiek jest? - chyba Róhania Palikota?); widać, że wybory blisko i należy się pokazać. A gdzie pozostali posłowie? Przecież w tego rodzaju miejskich wydarzeniach powinni się pokazywać posłowie i radni przez fundowanie nagród i wyróżnień przez całą kadencję, a nie na pół roku przed wyborami. Ludzie będą znów głosowąc jak omamieni głupcy.
Witam, patronowałem wszystkim konkursom od 5 lat wspierając je i sponsorując. Co do mojej partii to SLD. Pozdrawiam Artur Ostrowski
Widać, że mniej osób niż na pprzednich edycjach :( Szkoda. A będą może wstawione pytania?
Mfiołek to mój ziomek także gratulacje, widzimy się na czacie kolego serdeczny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!