Wspaniały sukces - zawodnika i jego trenera H.Grabowieckiego. Szczerze gratuluje !!!!! Podopieczny przerósł więc trenera / w kategorii juniora / gdyz starzy kibice wiedzą że Heniek Grabowiecki jako zawodnik zdobył w Miztrzostwach Europy juniorów Vce Mistrzostwo przegrywajac w finale 1:0 z zawodnikiem byłego ZSRR. Mateusz więc zemscił sie za porazkę swego nauczyciele. Wspaniałe !!!!!!
Gratulacje Mateusz, razem z Tobą cieszy się cały Piotrków , i oby tak dalej :D
~piotrkowianin - co ty wygadujesz ?? jaki hejter ?? czy mam sie podniecac wszystkim ?? a jak tego nie robie to jestem hejterem ?? gratuluje mu zwyciestwa ale bez przesasy znowu...jego zycie jego kariera i tyle.wygral to ok jakby nie wygral tez ok.mi to zycia nie zmienia.ale jak powiedzialem gratuluje zwyciestwa i tyle bez podnietki
Janusz to po co to czytasz i uczestniczysz w jakiś niepotrzebnych komentarzach. Nie interesuje to nie czytaj nie wypowiadaj się na tematy , które Ciebie nie obchodzą.PROSTE
do ~kjikijsa - ale to mnie zainteresowalo :) ciesze sie z takich sukcesow...ale nie podniecam az tak bardzo jak wiekszosc...
Walki efektywne i efektowne, kunszt techniki, pokaz charakteru, wielka ambicja i Mazurek Dabrowskiego. Mateuszu Mistrzu-dziekuje. Raz jeszcze gratulacje:)Rio-one world, one dream
Mateusz za niedługo bedzie numerem 1 w światowej czołówce i nikt tego kozaczka nie zmieni bravoooooooooooooooooooooooooooo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!