Cytat: "W wydarzeniu wzięli udział mieszkańcy ziemi bełchatowskiej, radomszczańskiej, rawskiej, opoczyńskiej, tomaszowskiej, skierniewickiej i bełchatowskiej."
Redaktor Waga zapominała napisać że w marszu wzięli udział również mieszkańcy ziemi piotrkowskiej w tym kilku zacnych radnych.
Jaka idea taki marsz i ilość maszerujących, najbardziej podobał mi się ten nowy budynek naprzeciwko dworca.
Na marszu korwinistów inaugurującym kampanię samorządową było wyraźnie więcej osób :))))
Faktycznie mało ich było, tylko o co im chodzi? Z tym hasłem powinni wyjechać na białoruś lub do moskwy, im nigdy nic im nie będzie pasować.
Ja też widziałam jak diabeł szedł Słowackiego, a za nim kilku mu podobnych
No i "se pomaszerowali". Co o tym myślę, to już wcześniej napisałem tutaj:
http://www.epiotrkow.pl/news/Beda-maszerowac-w-obronie-demokracji-i-wolnosci-mediow-,21419
kompromitacja, nie chca sie od koryta oderwac to swiruja pawiana, a ludziom wciskaja farmazony
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!