jak na tyle powiatów , to garstka ludzi, a raczej działaczy partyjnych. żenada a nie marsz
To już bardziej bym akceptował marsz równości w ptb i związków partnerskich jak ten Pisowski jak dla mnie to ten marsz jest chory i zbędny.Wolne media i obrona demokracji ludzie co za bzdety.Marsz prawidłowy ale o 25lat za późno propaganda.
Wybory się zbliżają to wielce wielmożny Antoś do Piotrkowa z obietnicami przyjechał. Żenada. Cieszy mnie tylko, że tak mało ich było, nawet Telus nie przyjechał:-)
kompromitacja, nie chca sie od koryta oderwac to swiruja pawiana, a ludziom wciskaja farmazony
No i "se pomaszerowali". Co o tym myślę, to już wcześniej napisałem tutaj:
http://www.epiotrkow.pl/news/Beda-maszerowac-w-obronie-demokracji-i-wolnosci-mediow-,21419
Ja też widziałam jak diabeł szedł Słowackiego, a za nim kilku mu podobnych
Faktycznie mało ich było, tylko o co im chodzi? Z tym hasłem powinni wyjechać na białoruś lub do moskwy, im nigdy nic im nie będzie pasować.
Na marszu korwinistów inaugurującym kampanię samorządową było wyraźnie więcej osób :))))
Jaka idea taki marsz i ilość maszerujących, najbardziej podobał mi się ten nowy budynek naprzeciwko dworca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!