Dziwne, że marsz ku pamięci Powstańców Warszawskich organizują neo faszyści.
a ja sobie pójdę zobaczyć tą parodie bo ja popieram uczczenie pamięci powstańców ale jak robi to gazeta polska to bardzo wątpię aby pamięć o powstańcach (a nie o smoleńsku)była motywem przewodnim
Inicjatywa jak najbardziej słuszna!!!ale pani z gazety Polskiej kopiąca dołki pod swoimi kolegami porażka a taka miła osoba
Cieszy widok wstających z kolan Polaków. Cieszy przywracanie pamięci tym, którym ta pamięć się należy. Cieszy widok młodzieży myślącej po polsku. Nie zginęła i nie zginie i dojdzie do swej świetności bo idzie nowe pokolenie, które odmieni oblicze tej ziemi.
do zwis_techniczny: "a na sali Pyzik mi "trzeci" palec pokazuje" Może i słusznie?
Do ja, jeśli mamy na myśli tę samą osobę to ta osoba nigdy i do nikogo nie była miła. Nawet do najbliższych. A do KGP zapisała się by rozwalić to od środka. Lewica tak ma. Miejmy nadzieję, że nie zepsuje tej uroczystości swoim wyglądem i zachowaniem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!