Ludzie już chyba mają dosyć tych wymyślanych na siłę metod upamiętnienia 100 lecia odzyskania niepodległości. Co za dużo to niezdrowo.
Organizatorem był również Urząd Miasta Piotrkowa Trybunalskiego , rozumiem , że koalicja zawiązana to znaczy Prezydent Chojniak niby prawica ze swoim ugrupowaniem zawiązał koalicję z komunistami ,kodziarzami: w postaci Dziemdziory i resztek Koalicji Obywatelskiej w tym Cecotki Czechowskiej Pęciny. Na tym torcie dokłada się Radio Maryjny Kaźmierczak mam nadzieję , że poprze on apel o potępienie tych którzy kupowali głosy by dostać się do Rady Miasta. Koalicja jakby to nazwał skrzyżowanie kija od szczotki z jeżem. Mam nadzieję , zę wyborcy otworzą wreszcie oczy na te słowa pełne frazesów i patriotycznych zawołań . Wstyd Panowie nie macie kręgosłupa moralnego nic a nic. Bezwstydnie udajecie prawicę.
Jechałam po 18.00 przez Plac Kościuszki, dużo policji i w zasadzie nikogo oprócz harcerzy.
a czemu o tym wydarzeniu dowiadujemy się po fakcie. gdzie były informacje????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!