Widze ze wypowiadaja sie Ci ktorym chojniak obielal prace w mediotece. Wielkie G jest w piotrkowie, kolesiostwo i ukladziki. Szary obywalel dusi sie w smrodzie i pracuje w obozach pracy zwane magazynami na najnizsza, jezdzi ,,nowymi" 20 letnimy mzk-ami.
Nie mieszkam juz w piotrkowie dzieku chojniakowi. Nic mnie tu nie zdolalo zatrzymac, brak dobrej pracy, wszedzie magazyny i najnizsza krajowa, w wolny dzien atrakcja jest fockus, zbiornik bugaj, sloneczko to porazka, zero wykorzystania. O autobusach nie wspomne, dyrek pks przejol lepsze trasy przez firme synka i oglosil upadliac,mzk to porazka. Ine miasta sie rozwijaja, czerpia kase z unni a piotrkow? Znajdzie sie ktos z powolania a nie dla kasy zeby rzadzic?
Głosowałem w pierwszej turze na p. Chojniaka. Facet sprawuje funkcję wiele lat, i co? Nic. Bezrobocie, magazyny, miasto umiera, totalna skamielina, otoczył się przychylnymi Mu ludźmi. Dajmy szansę p. Marlenie Wężyk-Głowackiej.
czyżby dyrektorzy szkół murem za KCh komentowali ten temat... tak to wygląda...
Podany koszt się zgodzi doliczając odsetki albo może być i więcej . Dla mnie to nie jest normalne by budować coś co jest zbędne i całkowicie na kredyt i skąd ten pospiech w budowie akurat teraz. W tej sprawie jest drugie dno o czym media nie mówią
"Gentelmen" Chojniak. Przegrał debatę. Powtarza ciągle to samo. Ciekawe dlaczego nie mówi nic o PKS? Tylko ciągle o drogach i mediatece.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!