Obecny prezydent jest hipokrytą w pracy,polityce życiu poza tym wszystkim. Wiem ponieważ znam dobrze.
35 mln to wystarczajaco aby na niego nie glosować.Na każdego Piotrkowianina to 500zl dlugu ,bez jego wiedzy i zgody.My zaplacimy z fanaberie chojniaka
Dlaczego nie opublikowaliście mojego linku do zdjęć z czarnych marszów, w których uczestniczyła MWG? Opłaciła was!
Widać po komentarzach, że elektorat p. Chojniaka jest nerwowy i zwiera szyki. W dodatku błędy ortograficzne..., o używaniu polskich znaków szkoda wspominać.
Co by Trolle nie pisali to Marlenka jest nie wiarygodna
SĄD potwierdził
drag queen zaorana na śmierć. Jeszcze się wahałem, ale już teraz pomogliście mi podjąć decyzję, jednak KCH.
Zapewne Mediateka będzie za darmo. Nawet dla przeciętnie rozgarniętego człowieka jasne jak biorę kredyt to płacę odsetki...ale najwyraźniej w sądzie tego nie wiedzą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!