metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.12.2015 19:27

Cytuję:
Marlena Wężyk-Głowacka mówi "nie" dla podniesienia stawek podatkowych

Coś mi się zdaje, że w tytule jest błąd. Powinno być: "mówi "nie" podniesieniu stawek. Sprzeciw wyraża się czemuś, a nie dla czegoś.

21

Marek ~Marek (Gość)12.12.2015 14:42

Jeżeli władzą Piotrkowa wydaje się, że dotychczasowe podatki są za niskie to niech lepiej się gospodarzą lub wezmą pozwolenie na prowadzenie działalności i sami pokażą jak się prowadzi działalność i płaci podatki. Ciągnąć w nieskończoność podatki to każdy głupi potrafi - czy o władzach Piotrkowa mam myśleć, że należą do tej grupy???

70

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)09.12.2015 16:22

A gdzieście byli jak było referendum??
A gdzieście byli jak były wybory???
Teraz płacz,a dobrze Wam tak.

140

lolo ~lolo (Gość)18.12.2015 18:11

A ta pani to się w ogóle na czyms zna? Bo wontpiem.

15

Co mi tu nie gra... ~Co mi tu nie gra... (Gość)18.12.2015 18:45

Lewica za podniesieniem podatku????????!!!!!!!!!!! Do tej pory byli przeciwni! Co się stało???? :-):-):-):-):-)

20

czarny_kot ~czarny_kot (Gość)17.12.2015 00:24

A dla mnie to nie jest dziwne - W końcu (jakby nie było) w przeciwieństwie do dwóch sąsiednich miast mamy dwie władze do wykarmienia (miejską i powiatową)!! Gdyby nie to, to pewnie i podatki byłyby niższe, bo na większą liczbę osób byłyby one rozłożone, A tak to niestety - panowie Prezydent, główny octownik od wózków i paru innych jeszcze muszą trochę zarobić na swoich stanowiskach. I oto jest wyjaśnienie, dlaczego u nas jest drożej...

33

Lola ~Lola (Gość)11.12.2015 18:45

Przykro to czytać ale radna nie wie co mówi, ma dobre chęci ale jest mega nieprofesjonalna ! Nie ma podatku mieszkaniowego ani podatku od działalności gospodarczej wstyd

65

Ktoś znany Pani M.Głowackiej ~Ktoś znany Pani M.Głowackiej (Gość)03.02.2016 18:03

Szanowna Pani Marleno, nagle teraz Pani ma inne spojrzenie na pewne kwestie, ale gdy była Pani zatrudniona w firmie swojej teściowej, to punkt widzenia wyglądał inaczej i tu sprawdza sie przysłowie PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA!!!!! ŻAL !!!!

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat