Jak wesoła wiadomość od razu pojawił mi się uśmiech na twarzy, ludzie nie wierzcie że to w nomi było taniej znam temat od podszewki. Skończy się wyżywanie na pracowników przez kierowników.
Ja się ma takiego własciciela jak Bartczak i spółka nieudacznikow to czego mozna było sie spodziewać. Sołowow firmę zbudował a ten cienias Nomi zniszczył Szkoda pracownikow Nastepna grupa do posredniaka
~indi (Gość) "Nastepna grupa do posredniaka" - może nie będzie tak źle. Ludzie ze zlikwidowanego Avansu pracują teraz w Media Expert. Może nowa spółka ich przejmie.
Szkoda pracownikow - ten market w pirownaniu do leroy,obi czy casto to himalaye chamstwa i
niekompetencji. Totalne olewanie klienta.
Przecież z tymi sklepami to jest porażka ok dają miejsca pracy ale kto w nich bedzie kupował jak ludzie pracy nie maja. Ludzie którzy maja prace to: urzęd, szpital, czyli wszyskie jeszce państwowe posadki gdzie jest tylko wyścig szczurów. Tak tu jest potrzebny jaki przemysł wtedy mozna sklepy budować. Nawet moze dziwy ale robienie młotków. Wtedy sie cos kręci. Materiał trzeba kupić, narzędzia itp. Juz nie mieszkam w polskie bedzie jakiś 8 lat ja przyjeżdżam do Piotrków i widzę tu biedronka za paremetrow lidl itp podobne wynalazki jak Focus. Słucham radia to tu na wszystkie dolegliwości jest tabletka normalnie sexsmisja :) i lopatka bez lub z kością. Gdzie wartości jakie były kiedyś. Jak sluchanaszy posłów Ostrowski były nauczyciel niech mi powie co zrobił dla piotrkowa bo jestem ciekaw bo jak na razie to tylko jest bardzo aktywny tylko face. Radziszewska ta moze tez powie co zrobią. A moze to ich zasługa ze sklepy otwieraj. Ciekawe
Gdybym wiedział, że tak to będzie wyglądać to nie brałbym tej roboty
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!