metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ania ~ania (Gość)02.03.2015 22:12

Szkoda pracownikow - ten market w pirownaniu do leroy,obi czy casto to himalaye chamstwa i
niekompetencji. Totalne olewanie klienta.

94

Były piotrkowianin. ~Były piotrkowianin. (Gość)02.03.2015 23:31

Przecież z tymi sklepami to jest porażka ok dają miejsca pracy ale kto w nich bedzie kupował jak ludzie pracy nie maja. Ludzie którzy maja prace to: urzęd, szpital, czyli wszyskie jeszce państwowe posadki gdzie jest tylko wyścig szczurów. Tak tu jest potrzebny jaki przemysł wtedy mozna sklepy budować. Nawet moze dziwy ale robienie młotków. Wtedy sie cos kręci. Materiał trzeba kupić, narzędzia itp. Juz nie mieszkam w polskie bedzie jakiś 8 lat ja przyjeżdżam do Piotrków i widzę tu biedronka za paremetrow lidl itp podobne wynalazki jak Focus. Słucham radia to tu na wszystkie dolegliwości jest tabletka normalnie sexsmisja :) i lopatka bez lub z kością. Gdzie wartości jakie były kiedyś. Jak sluchanaszy posłów Ostrowski były nauczyciel niech mi powie co zrobił dla piotrkowa bo jestem ciekaw bo jak na razie to tylko jest bardzo aktywny tylko face. Radziszewska ta moze tez powie co zrobią. A moze to ich zasługa ze sklepy otwieraj. Ciekawe

160

Bednarski ~Bednarski (Gość)03.03.2015 11:19

Gdybym wiedział, że tak to będzie wyglądać to nie brałbym tej roboty

20

Castio ~Castio (Gość)02.03.2015 15:23

Dzisiaj jeszcze otwarte ?

40

biedro ~biedro (Gość)03.03.2015 13:13

proponuje biedronke postawic :)

92

Maniek ~Maniek (Gość)02.03.2015 12:34

A szkoda bo było dużo taniej jak w Obi.

117

Julka ~Julka (Gość)02.03.2015 12:14

Mogli by otworzyć tam Jule

203

tereferekuku ~tereferekuku (Gość)06.03.2015 19:04

proponuje zakład pogrzebowy

40

Piotrków MOJE Ukochane Miasto ~Piotrków MOJE Ukochane Miasto (Gość)02.03.2015 14:47

Ojoj jaka wielka szkoda bo tak mało jest siecówek w Piotrkowie ;)Nie wiem czy jest w Polsce jeszcze jakies miasto wielkosci Piotrkowa gdzie jest tyle supermarketów .

154

Sztefyn ~Sztefyn (Gość)07.03.2015 14:03

WINCYJ obcego kapitału, WINCYJ! Ludzie się obudzą z ręką w nocniku :) ale to zapewne już po wojnie...

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat