metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)12.02.2014 12:57

"/" napisał(a):
Jak zdąży prze red. Markiem O. z konkurencyjnego portalu, który pewnie już zaciera ręce na "ekskluzywny" wywiad. Tam uwielbiają pisać o tej zbrodni z najdrobniejszymi szczegółami.

Dziennikarze będą "tłuc" ten temat do upadłego, to już przesada pisać i mówić ciągle o tym samym. A szczytem głupoty dziennikarzy jest nękanie matki T.
Ja rozumiem, że trzeba przyciągać odbiorców sensacjami oraz odwracać uwagę od istotnych spraw, o których władzom niewygodnie mówić, ale robi się z nas totalnych przygłupów, którzy "łykną" wszystko...

82

forumowicz ~forumowicz (Gość)12.02.2014 13:10

Matka przysłała do ZK 5.tys. A jednak serce boli... co?
Żal d.pę ściska gdy czytam takie informacje na portalach. Czy to prawda czy fałsz dziennikarzy piszą co się tylko da, żeby kupowano ich gazety. Ale tak na poważnie: - Nie róbcie z mordercy celebryty.

70

juka ~juka (Gość)12.02.2014 13:26

"forumowicz" napisał(a):

On już jest celebrytą. Artystą - malarzem. Ponoć z malarstwa ma się utrzymywać.

71

julka ~julka (Gość)12.02.2014 13:31

Nawet nie wiedziałam, że tyle policji mamy w Piotrkowie. Dzisiaj więcej policjantów i tajniaków na Wysokiej, Topolowej i Łódzkiej, niż zwykłych ludzi. A spróbujcie przejść tam nie po pasach - zaraz mandat wlepiają.

50

Strzelający ~Strzelający (Gość)12.02.2014 13:39

"julka" napisał(a):
~julka (Gość)
7 minut temu, 13:31
Nawet nie wiedziałam, że tyle policji mamy w Piotrkowie. Dzisiaj więcej policjantów i tajniaków na Wysokiej, Topolowej i Łódzkiej, niż zwykłych ludzi. A spróbujcie przejść tam nie po pasach - zaraz mandat wlepiają.

Zgadza się, na Armii Krajowej co chwilę kogoś zatrzymują i legitymują.

40

wow ~wow (Gość)12.02.2014 13:43

Nareszcie widać policję.

30

PT ~PT (Gość)12.02.2014 13:46

Wreszcie policja jest tam gdzie jej miejsce - na ulicy.

84

:( ~:( (Gość)12.02.2014 14:06

Dlaczego epiotrkow nie publikuje wszystkich komentarzy??? Na temat nibydziennikarzy tegoż portalu nie wolno nic napisać jak rozumiem?

72

tee ~tee (Gość)12.02.2014 14:22

"juka" napisał(a):
On już jest celebrytą. Artystą - malarzem. Ponoć z malarstwa ma się utrzymywać.

jakis lewak z sld albo TR na pewno kupia jego obrazy za kilkadziesiat tysi zeby bidula miał na waciki

62

jozek ~jozek (Gość)12.02.2014 14:23

"julka" napisał(a):

Bo nie mamy. To jest prewencja z Łodzi.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat