Jak ja was slucham to rece opadaja. Ludzie wyszedl i tyle. Malo jest gwalcicieli, pedofilow i zabojcow na swiecie? Pol Polski boi sie jednego czlowieka, a takich jak on sa setki.
Owszem nie powinien byc kryty, tylko powinien byc pokazany jak wyglada. ale ludzie nie popadajmy w paranoje, pisanie ludzie go dorwa itd jest smiechu warte. Niech idzie w rynek? ludzie zastanowcie sie bo smiac mi sie chce.
Raczej nie nie pilnują dzieci!!! Patrzą tylko komu mandat przyłożyć. A czy są patrole koło szkoły? Trzeba ich dobrze wypatrywać - czasami spijają
kawkę pod "Żabką".
Zgodnie z prawem nie należy zakrywać mu oczu i pisać pełne nazwisko czyli Trynkiewicz nie T. Te "zaszczyty" należą się tylko podejrzanym, a on jest już pełnoprawnym obywatelem w świetle naszego chorego prawa.
Dokładnie,zgadzam się ze wcześniejszym komentarzem.Czekam niecierpliwie ,zresztą pewnie jak cała masa ludzi,aż któryś z sąsiadów lub reporterów zrobi Trynkiewiczowi fotkę i puści w świat.Mamy prawo wiedzieć jak wygląda,nasze dzieci też, by mogły omijać tego vipo-celebryte na kilometr.
Popier*olone to wszystko...
Obywatel Mariusz T walczy o swoje prawa :
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mariusz-T-chce-skierowac-do-prokuratury-zawiadomienie-o-popelnieniu-przestepstwa,wid,16401696,wiadomosc.html?ticaid=11230f
nie mowie że nie potrzebuje specjalisty ale ja w porównaniu do Ciebie mam pojęcie o czym pisze a Ty jesteś ograniczony intelektualnie. i tym się różnimy.
Skoro Pan Mariusz T odpokutował swoje i dla Ciebie jest wszystko w porządku niech zostanie np Tw sąsiadem, albo zatrudnij go jako opiekunkę do dziecka. Chyba za mało w życiu przeżyłeś aby wypowiadać się. - No cóż może masz taki klimat.
Może premier uspokoi nas osobiście.
Też mu nie uwierze oprócz tego że ptaszki mi ćwierkały,że do Piotrkowa na Wysokiej wylądowały.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!